No Hand Bag

In 2019 kwam de inspiratie tot het maken van de No Hand Bag schoudertas. Maar daar bleef het niet bij. Inmiddels is de collectie uitgebreid met heuptassen en zonnebrilhoesjes. Alles handgemaakt en in de kenmerkende stijl van No Hand Bag met de bijzondere stoffencombinaties en fournituren.

No Hand Bags zijn onze eigengemaakte schoudertassen in bijzondere stoffen combinaties. Comfort staat voorop! Daarom zijn de banden van de tassen altijd gemaakt van een soepele, prettig aanvoelende stof.

Elke stoffen schoudertas van No Hand Bag heeft een lange, brede band van soepele stof, waardoor de tas schuin over het lichaam gedragen kan worden. De band snijdt niet in het vel en voelt prettig aan in de nek.

De band is verstelbaar door middel van het verplaatsen van de haak naar een D-ring of ketting, afhankelijk van het model. Zo heb je altijd de lengte die bij jou past op dat moment. De tas wordt gesloten door middel van een musketonhaak en D-ring of een houtje-touwtje sluiting.

Het heeft een binnenzak waar je mobiele telefoon precies in past. Het tasgedeelte van dit model heeft het formaat van een ruime A4. Daardoor geschikt voor toegang tot het theater, concert of festival.

De handen zijn vrij, terwijl de tas niet van de schouder afglijdt. Het voelt alsof je geen tas bij je draagt, maar alsof je er een extra broekzak bij hebt.

Let op: Alle tassen worden handgemaakt. De print kan er dus voor jou net iets anders uitzien, maar dit wordt met zorg uitgezocht.

Kun je jouw favoriete tas niet vinden, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden (support@nohandbag.nl).